A botoxról

Sokaknál már fiatal korban megjelennek az első mélyebb ráncok a homlokon, vagy éppen a szemöldökök között. Ezek megjelenéséért a mimikai izmok aktív működését lehet felelőssé tenni. Ha pedig fiatalon még nem alakulnának ki látványos ráncok az arcon, a kor előrehaladtával ez szinte mindenkinél megváltozik.

A botox megszünteti a ránc keletkezését úgy, hogy átmenetileg blokkolja a kezelt izom működését, ennek köszönhetően pedig a páciens a kezelés után nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét. Emellett a kezelés segít a további ráncosodás elkerülésében is.

A hónalj botoxról

Sokan küzdenek fokozott izzadással, többnyire a hónaljaknál. A botox segítségével búcsút inthetünk a hónalj izzadásnak és ezzel együtt a kellemetlen izzadságszagnak is.

Az izzadás problémája alig 15-20 perc alatt megoldható. A hónaljba beadott botox injekciónak köszönhetően leáll a verejték kiürülése és ezzel kevesebb verejték termelésére készteti a szervezetet az adott területen.

A beavatkozás hatása már 2-4 nap után jelentkezik és nagyjából 6 hónapon keresztül tart.

A beavatkozás menete

A kezelés során a szakorvos a megfelelő pontokon keresztül adja be a bénítani kívánt izomba a botoxot. A kezelés hatásai nem fognak azonnal megjelenni, kelleni fog 5-10 nap mire a végeredmény kialakul.

A kezelés nem tart tovább 30 percnél, hatását azonban hosszú időn keresztül élvezhetjük, hiszen 3-6 hónapig a homlokunkon lévő ráncok szinte láthatatlanok lesznek és csak ezt követően kezdenek majd el újra láthatóvá válni.

Jelentkezzen konzultációra

Plasztikai beavatkozáson gondolkodik?

Hívjon fel a +36 30 374 9927 számon, vagy
kattintson az alábbi gombra és jelentkezzen egy konzultációra online!